Flow Karting

Flow Kartschool

Ook dit jaar is zullen er weer lessen van de Flow Kartschool plaatsvinden op Kartbaan Oldenzaal. De lessen duren twee en een half uur en vinden plaats op de zaterdagochtend, waarbij er wordt gereden in de racekarts. Elke les zal in het teken staan van een ander thema, waaronder: ideale lijn en bochtentechniek, regenrijden, inhalen, verdedigen, kwalificeren en een goede start maken. We behandelen een stuk theorie en doen verschillende oefeningen op de baan, waarbij iedereen persoonlijke feedback krijgt. Elke les wordt vervolgens afgesloten met een echte race inclusief startopstelling en startlichten!
Omdat de onderwerpen per les verschillend zijn, is het aan te bevelen om aan alle lessen deel te nemen en je gelijk voor alle data aan te melden. Je krijgt hierdoor een complete cursus waarin alle belangrijke onderwerpen worden behandeld.

De enige voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je 11 jaar of ouder bent en als je onder de 16 bent de Junior Kartclinic al hebt afgerond. Heb je hier nog niet aan meegedaan, schrijf je dan in voor de eerstvolgende Junior Kartclinic!

Flow Kartschool 2024

Data
30 maart, 27 april, 22 juni, 7 september, 26 oktober, 7 december

Tijdstip: 10:00 tot 12:30 / 13:00 uur

Plaats: Kartbaan Oldenzaal
Leeftijd: Vanaf 11 jaar (onder 16 jaar Junior Kartclinic afgerond)
Kosten: € 45,- per les

Je kunt zelf aangeven op welke data je aan de les wilt meedoen. In verband met de weersomstandigheden kunnen wij echter niet vooraf bepalen welke les wanneer wordt gegeven.

Uitrusting zoals helmen, racejacks/regenpakken en handschoenen zijn aanwezig. Eigen uitrusting meenemen kan natuurlijk altijd!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: