Flow Karting

Flow Kartschool

Speciaal voor jongeren tussen de 11 en 18 die hun kartvaardigheden willen verbeteren is de Flow Kartschool van start gegaan. Een zaterdagochtend per maand is er een les van 2 uur op Kartbaan Oldenzaal, waarbij er wordt gereden in de Sodi SR5 racekarts (270cc). Elke les zal in het teken staan van een ander thema, waaronder: ideale lijn en bochtentechniek, regenrijden, inhalen, verdedigen, kwalificeren en een goede start maken. We behandelen een stuk theorie en doen verschillende oefeningen op de baan, waarbij iedereen persoonlijke feedback krijgt. Elke les wordt vervolgens afgesloten met een echte race inclusief startopstelling en startlichten!
Omdat de onderwerpen per les verschillend zijn, is het aan te bevelen om aan alle lessen deel te nemen en je  voor alle data aan te melden. Je krijgt hierdoor een complete cursus waarin alle belangrijke onderwerpen worden behandeld.

De enige voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je 11 jaar of ouder bent en de Junior Kartclinic al hebt afgerond. Heb je hier nog niet aan meegedaan, schrijf je dan in voor de eerstvolgende Junior Kartclinic!

Flow Kartschool 2022
Data: 19 maart, 23 april, 14 mei, 18 juni, 24 september, 29 oktober, 3 december
Tijdstip: 10:00 tot 12:00
Plaats: Kartbaan Oldenzaal
Leeftijd: 11 jaar t/m 18 jaar (onder 16 Junior Kartclinic afgerond)
Kosten: € 42,50 per les (alleen pinnen!)

Je kunt zelf aangeven op welke data je aan de les wilt meedoen. In verband met de weersomstandigheden kunnen wij echter niet vooraf bepalen welke les wanneer wordt gegeven.

Uitrusting zoals helmen, racejacks/regenpakken en handschoenen zijn aanwezig. Eigen uitrusting meenemen kan natuurlijk altijd!

Aanmelden kan op de website van Kartbaan Oldenzaal