Flow Karting

Privé karttraining

Wil je graag in korte tijd grote stappen maken in je kartvaardigheden? Boek dan een privé karttraining. Ontvang alle tips & tricks die je nodig hebt om toptijden te rijden. Op de baan word je tijdens elke heat gevolgd door de instructeur met een helmcamera, zodat we op de laptop precies kunnen zien waar je nog tijd laat liggen. Heb je tijdens races moeite met inhalen? Ook dat kan uitgebreid op de baan getraind worden, zodat je de volgende race vol zelfvertrouwen plaatsen kan pakken.

Deze trainingen worden gegeven tijdens de algemene openingstijden van de kartbaan. Er kunnen dus ook andere rijders op de baan aanwezig zijn, wat een mooie aanvulling kan zijn op het perfectioneren van je inhaaltechnieken. Wil je graag met twee vrienden of teammaten een training volgen? Ook dat is mogelijk!

Locatie: Kartbaan Oldenzaal (andere locaties in overleg)
Karts: Sodi SR5 racekarts – 270cc
Leeftijd: 11 jaar en ouder
Data: in overleg, neem hiervoor contact met ons op
Prijzen: op aanvraag.

Bij een programma van meer dan 1 persoon wordt de filmtijd tijdens de heats gelijk verdeeld over alle deelnemers.

Alle clinics, lessen en trainingen vinden standaard plaats op het mooie buitencircuit van Kartbaan Oldenzaal. Activiteiten op andere banen zijn mogelijk op aanvraag. Neem voor meer informatie of een offerte contact op via tel. 06-20768640, of via mail: