Flow Karting

Kartclinic als bedrijfsevent

Karting kan een bijzonder goed werken als bedrijfsevent. Helaas vinden de meeste kartbedrijfsuitjes plaats op rumoerige en smalle indoorbanen, waarbij het botsen vaak een grotere rol inneemt dan de kunst van het racen.

Kartclinic voor uw personeel
De kartclinics die wij als bedrijfsevent aanbieden bestaan uit een mooie combinatie van interessante theorie en uitdagende praktijk. Karting is onze grote passie, en we zijn er dan ook zeer op gebrand om deze passie over te brengen op de deelnemers. Zowel geoefende karters als beginners hebben een inspirerende dag, waarbij het welbevinden en de veiligheid van de deelnemers voorop staat. De clinic wordt afgesloten met een spannende sprintrace inclusief podium en trofeeën.

Invulling clinics
Onze clinics en trainingen voor bedrijven zijn geheel op maat. Naar gelang de wensen kunnen wij de nadruk meer of minder leggen op de karttechniek en ideale lijn, de mentale aspecten, of de vele interessante uitdagingen die bij races aan de orde komen.

Locatie
De bedrijfsclinics worden net als de overige trainingen gegeven op het outdoorcircuit van Oldenzaal, een locatie die prachtig gelegen is in het bosrijke recreatiegebied ‘Het Hulsbeek’. Naast de goed onderhouden racekarts en de 700 meter lange baan zijn er verschillende zalen beschikbaar waar de deelnemers ontvangen kunnen worden en de theorie uitgelegd wordt. Integraalhelmen, balaclava’s, raceoveralls, handschoenen, nekbeschermers en regenkleding worden allemaal verzorgd. Ook zijn er diverse cateringmogelijkheden.

Deelnemers en prijzen
De kartclinics zijn mogelijk van 5 tot ongeveer 50 personen. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de specifieke wensen wordt een programma samengesteld. Prijzen zijn daarom volledig afhankelijk van het betreffende programma en het aantal deelnemers.